• 0400 877 992
  • Toimitamme paketit nopeasti!
  • 0400 877 992
  • Toimitamme paketit nopeasti!

Tilaustyö vauvavälly

Kuvaus

Tilaustyö Valkoinen vauvavälly 60cm x 80cm.


Tämä tuote on tilattavissa vain tilaustyönä. Kuvat ovat esimerkkitöitä.


Vauvavällyt on valmistettu tilan suomenlampaantaljasta ompelemalla ne käsin norjalaisen vällyperinteen mukaan.


Vällyt tehdään yhdestä taljasta, jolloin karva on samanlaista koko vällyssä. Muotoon leikkaamisesta yli jääneet palat käytetään reunuksen tekemiseen ja hukkapaloja ei juurikaan synny. Tässä esimerkiksi kuvatussa valkoisessa vällyssä villa on pehmeää, lyhyehköä ja tiheää.


Vauvavällyt sopivat lapselle kastelahjaksi ja elävät vauva-aikana mukana niin pinnasängyssä, vaunuissa tai vaikka pulkassa.


Vällyjen elinikä on pitkä ja villa kestää kulutusta. Vauva- ja lapsuusajan jälkeen välly jää usein muistoksi ja aikuisiällä sitä voi käyttää vaikkapa istuinalusena tai antaa perintönä eteenpäin omille lapsille. Vällyihin on mahdollista painattaa nimi, syntymävuosi, - päivä tai vaikka pienet varpaat. Mikäli haluat uniikin lisän tilaamaasi vällyyn muista kirjoittaa se tilausprosessin edetessä tilauksen lisätietoihin tai sovi siitä viestitse tai puhelimitse Emännän kanssa


Koko: 60cm x 80cm


Jokainen välly on uniikki ja Emäntä tekee mielellään tilauksesta myös haluamasi painatukset ja vällyssä käytettävän taljankin saa valita. Tilauksen tehdäksesi voit olla yhteydessä Emäntään.


Yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.