• Toimitamme verkkokauppatilaukset nopeasti!
  • Toimitamme verkkokauppatilaukset nopeasti!

Tuotteitamme löytää myös muualta!

Tältä sivulta löydät luottelon puodeista, käsityöliikkeistä sekä muista yrityksistä, jotka myyvät tuotteitamme valikoimissaan. Tilamme suomenlampaiden ja kainuunharmaksien villaisia tuotteita voit siis löytää myös muualta kuin Tilapuodistamme.

Voit myös vikata meille läheltäsi lempiputiikkiasi tai muuten sinun mielestäsi tuotteillemme sopivaa jälleenmyyjää.

Käsityökupla

Käsityökupla on hyvän mielen lankakauppa ja käsityökahvila Turussa. Käsityökupla on lankakauppa, jossa voit ostosten lomassa istua tutkimaan käsityökirjoja, hörpätä kupin lähipaahtimon kahvia, käyttää vyyhdinpuita ja kerijälaitetta. Kuplassa tapaat samanhenkisiä ihmisiä, voit osallistua yhteisiin projekteihin tai kutoa kangaspuilla.

Käsityökuplasta löydät Urpolan Tilapuodin suomenlampaan Päkä sekä kainuunharmaksen Kaipaus villalankoja kolmisäikeisenä eli tex 180x3. Kainuunharmasen kaksisäikeinen Kaiho tex 180x2 on nyt myös saatavilla!

Neuletapaamiset torstaisin klo 16-18

Nuppulantie 35, 20320 Turku

Aukioloajat: ke 13-18, to 11-18, pe 11-18, la 10-15, su - ti suljettu

Neuletapaamiset torstaisin klo 16-18

puh. 0414354422

salla@kasityokupla.fi


Janskun Lanka ja Ompelupaja

Jankun lanka ja Ompelupaja tarjoaa niin langat, kuin tarvikkeetkin moneen eri tarpeeseen. Liikkeen lankavalikoima on todella monipuolinen. Lankojen ja tarvikkeiden lisäksi mukaan saa aina ohjeet ja vinkit käsitöissä etenemiseen. Lisäksi liikkeestä saa korjausompelupalvelua. Lisäksi löytyy pesulapalvelua.

Tilapuodin tuotteista myymälästä löydät villalankoja.

Kauppakatu 2, 30100 Forssa

Avoinna ma-pe 10-18, la 9-14

puh. 050 361 5575

janskunompelupaja@gmail.com


Taukopaikka Lahnajärvi Tilapuoti

Lahnajärven Taukopaikan Tilapuodista löydät tuotteitamme. Puoti tarjoaa talon omia leivonnaisia ja peruselintarvikkeita sekä sesongin mukaisia herkkuja ja tuotteita paikallisilta pientuottajilta. Lahnajärven Tilapuodista voit kesäaikaan vuokrata myös soutuveneen, ongen tai SUP-laudan. Tilapuodin tuotteista myymälästä löydät muun muassa lampaantaljoja, tyynyjä, pohjallisia ja korvaläppiä.

Helsingintie 3276, 25420 Lahnajärvi

Avoinna päivittäin klo 10-18

puh. 041 315 2627

toimisto@visitlahnajarvi.fi


Suomen Maatalousmuseo Sarka

Suomen maatalousmuseo Sarka on maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo, joka avattiin kesällä 2005. Toukokuussa 2021 Sarka valittiin vuoden museoksi.

Sarka välittää perinnettä ja tietoa, antaa elämyksiä ja avaa näköaloja tulevaisuuteen. Museossa on kolme pysyvää näyttelyä, vaihtuvia näyttelyitä, ulkoalue, lounasravintola ja kahvila sekä museomyymälä. Museomyymälästä löydät myös Urpolan Tilapuodin tuotteita, kuten pohjallisia ja varvasvillaa.

Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Avoinna ti-su klo 10-17

puh. 02 7637 700

info@sarka.fi


Huvila Härkä

Kesäkauppa Somerosta voit ostaa herkkuja, kirjoja ja käsitöitä läheltä ja kaukaa tuliaisiksi sekä matkamuistoiksi. Paikallisuus ja eettisyys ovat lähtökohtiamme tuotevalikoimassa.

Kesäkahvilassa vietät virkistävän kesähetken kestikievarina toimineen maatalon pihapiirissä. Kahvittele aurinkoterasseillamme ja nauti lasi samppanjaa tammipuiden varjossa. Tarjolla on makeaa ja pientä suolaista sekä jäätelöä ja virvokkeita.

Tilapuodin tuotteista myymälästä löydät lihasäilykkeitä, huopasaippuoita, kissanleluja, istuinalustoja sekä varvasvillaa ja korvaläppiä.

Hirveläntie 2

Avoinna kesäkuukausina

31400 Somero

puh. 040 5020331