• Postitamme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.
  • Postitamme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.

Tuotteitamme löytää myös muualta!

Tältä sivulta löydät luottelon puodeista, käsityöliikkeistä sekä muista yrityksistä, jotka myyvät tuotteitamme valikoimissaan. Tilamme suomenlampaiden ja kainuunharmaksien villaisia tuotteita voit siis löytää myös muualta kuin Tilapuodistamme.

Voit myös vikata meille läheltäsi lempiputiikkiasi tai muuten sinun mielestäsi tuotteillemme sopivaa jälleenmyyjää.

Janskun Lanka ja Ompelupaja

Jankun lanka ja Ompelupaja tarjoaa niin langat, kuin tarvikkeetkin moneen eri tarpeeseen. Liikkeen lankavalikoima on todella monipuolinen. Lankojen ja tarvikkeiden lisäksi mukaan saa aina ohjeet ja vinkit käsitöissä etenemiseen. Lisäksi liikkeestä saa korjausompelupalvelua. Lisäksi löytyy pesulapalvelua.

Kauppakatu 2, 30100 Forssa

puh. 050 361 5575

janskunompelupaja@gmail.com


Taukopaikka Lahnajärvi Tilapuoti

Lahnajärven Taukopaikan Tilapuodista löydät tuotteitamme. Puoti tarjoaa talon omia leivonnaisia ja peruselintarvikkeita sekä sesongin mukaisia herkkuja ja tuotteita paikallisilta pientuottajilta. Lahnajärven Tilapuodista voit kesäaikaan vuokrata myös soutuveneen, ongen tai SUP-laudan. Tilapuoti on avoinna päivittäin klo 10-18

Helsingintie 3276, 25420 Lahnajärvi

puh. 041 315 2627

toimisto@visitlahnajarvi.fi


Suomen Maatalousmuseo Sarka

Suomen maatalousmuseo Sarka on maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo, joka avattiin kesällä 2005. Toukokuussa 2021 Sarka valittiin vuoden museoksi.

Sarka välittää perinnettä ja tietoa, antaa elämyksiä ja avaa näköaloja tulevaisuuteen. Museossa on kolme pysyvää näyttelyä, vaihtuvia näyttelyitä, ulkoalue, lounasravintola ja kahvila sekä museomyymälä. Museomyymälästä löydät myös Urpolan Tilapuodin tuotteita.

Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

puh. 02 7637 700

info@sarka.fi


Huvila Härkä

Kesäkauppa Somerosta voit ostaa herkkuja, kirjoja ja käsitöitä läheltä ja kaukaa tuliaisiksi sekä matkamuistoiksi. Paikallisuus ja eettisyys ovat lähtökohtiamme tuotevalikoimassa.

Kesäkahvilassa vietät virkistävän kesähetken kestikievarina toimineen maatalon pihapiirissä. Kahvittele aurinkoterasseillamme ja nauti lasi samppanjaa tammipuiden varjossa. Tarjolla on makeaa ja pientä suolaista sekä jäätelöä ja virvokkeita.

Hirveläntie 2

31400 Somero

puh. 040 5020331