• 0400 877 992
  • Toimitamme verkkokauppatilaukset nopeasti!
  • 0400 877 992
  • Toimitamme verkkokauppatilaukset nopeasti!

Tilaustyö keinutuolivälly

Varasto: 1
Toimitusaika: 14-28 päivä(ä)

Kuvaus

Tilaustyö Suomenlampaan tai kainuunharmaan taljoista käsin valmistettu uniikki keinutuolivälly.


Tämä tuote on tilattavissa verkkokaupasta vain tilaustyönä. Kuvat ovat esimerkkitöitä. Valmiiden tuotteiden saatavuutta voit tiedustella tilan Emännältä Ota yhteyttä -sivulta!


Keinutuolivälly on suunniteltu perinteisen keinutuolin istuinosan pehmusteeksi ja lämmikkeeksi. Keinutuolivälly asettuu selkänojan yli ja pituutensa vuoksi pysyy myös paikallaan nahkapuolen toimiessa liukuesteenä.


Suomenlampaan tai kainuunharmaan taljoista käsin valmistettu uniikki keinutuolivälly valmistetaan ompelemalla kaksi lampaantaljaa yhteen vällyksi norjalaisen vällyperinteen mukaan huomaamattomalla saumalla. Taljat valittaan huolella, jotta villa on mahdollisimman samanlaista koko väkkyssä. Nahkapinta painetaan koristeellisilla kuvioilla, jotka ovat peräisin perinteisistä puuleimasimista. Tilatessasi voit toivoa painatukselle tiettyä teemaa tai kuviota, voit myös antaa Emännälle vapaat kädet koristelun kanssa. Painatuksen värivaihtoehdot ovat musta, ruskea, viininpunainen tai sininen.


Jokaisen taljan karva ja sen tekstuuri sekä väritys on uniikki. Tilamme lampaat ovat Suomen alkuperäisrotuja suomenlammasta sekä kainuunharmasta. Molempien rotujen villa on pääsääntöisesti keskihienoa ja pehmeää. Karva on myös kiiltävää, kestävää sekä luonnollisesti eri kiharuustyypistä ja uniikkia.


Vällyihin on mahdollista painattaa nimi, syntymävuosi, - päivämäärä tai vaikka vaikkapa lahjansaajan lempisanonta. Mikäli haluat uniikin lisän tilaamaasi vällyyn, muista kirjoittaa se tilausprosessin edetessä tilauksen lisätietoihin tai sovi siitä viestitse tai puhelimitse Emännän kanssa


Jokainen välly on uniikki ja Emäntä tekee mielellään tilauksesta myös haluamasi painatukset ja vällyssä käytettävän taljankin saa valita. Tilauksen tehdäksesi voit olla yhteydessä Emäntään.


Yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.Taljat on muokattu Suomessa Laviassa Rantasen Nahkajalostamossa.


Tuotetta voi tuulettaa ulkona pakkasella sekä "pestä" lumihangessa.


Pituus: 200-250 cm

Leveys: 50-90cm